Det bästa av Australien

17 dagar

Park Hyatt Sydney har en fantastisk belägenhet vid operahuset och Sydney Harbour Bridge.Park Hyatt Sydney har en fantastisk beliggenhet ved operahuset og Sydney Harbour Bridge.


Detta reseförslag består utav några av de finaste och mest exklusiva resorterna i Australien. Några av dem kan konkurrera med de bästa i världen vad gäller standard, och inte minst vad gäller belägenhet.

Business class med Emirates.Business class med Emirates.Förslaget är framtaget med tanke på att inte bara inkludera de bästa resorterna i Australien, utan även några av de mest fascinerande och intressanta platserna, som Kangaroo Island, Sydney, Ayers Rock och Stora Barriärrevet. Detta blir utan tvekan ett minne för livet.

Resan startar i Stockholm, men det är även möjligt med anslutning från andra städer i Sverige. Ni flyger i business class med Emirates via Dubai till Adelaide. Inkluderat i business class biljetten är chaufförservice till flygplatsen om man bor inom en radie på 60 km från Arlanda flygplats, samt transfer till hotellet vid ankomst till Adelaide.

I Adelaide tar ni in på Mayfair Hotel, som är ett 5-stjärnigt hotell nära både restauranger och sevärdheter. Använd de första dagarna till att upptäcka staden. Inkluderat i priset är en heldagsutflykt till berömda Barossa, för att smaka på australiensiska viner i världsklass.

Southern Ocean Lodge har en fascinerande belägenhet helt ute vid havet.Southern Ocean Lodge har en fascinerande belägenhet helt ute vid havet.


Efter ett par dagar sätts kursen mot Kangaroo Island. Här bor ni i två nätter på det exklusiva Southern Ocean Lodge. Denna fantastiska resort har en fascinerande belägenhet helt ute på några klippor och med en imponerande utsikt över havet.

Det finns ett omfattande nät av stigar i området och på några minuter är man nere på stranden. Resorten arrangerar turer runt om på ön där man får se koalor, kängurur, vallabyer, säl, sjölejon och – om man har tur – valar.

 

Bo i ett lyxtält på Longitude 131.Bo i ett lyxtält på Longitude 131.


Från Kangaroo Island återvänder ni till Adelaide, där ni har en övernattning. Därefter går resan vidare till Uluru (Ayers Rock), som är en av de stora höjdpunkterna på resan. På en platt, röd slätt mitt i öknen ligger denna 600 miljoner år gamla jättestenen, 348 meter hög och 9,4 kilometer i omkrets. Den och de 36 små runda bergen Kata Tjuta (även känd som The Olgas) har i över 20 000 år varit heliga platser för aboriginerna.

Ni bor på exklusiva Longitude 131, som ligger i Uluru – Kata Tjuta National Park, och som endast har plats för 30 gäster. Njut av lugnet och stillheten i ett av de 15 luxuösa tälten, placerade i sanddynerna i närheten av jättemonoliten.

 

Tillbringa dagarna på någon av Lizard Islands 24 öde sandstränder.Tillbringa dagarna på någon av Lizard Islands 24 öde sandstränder.


Efter några dagar i den röda öknen fortsätter ni till ett annat av Australiens naturskapade underverk – Stora Barriärrevet. Här bor ni en natt i Cairns innan ett mindre flygplan tar er ut till vackra Lizard Island. Ön har endast plats för 80 gäster, och erbjuder det bästa av både komfort och mat. Tillbringa dagarna på någon av de 24 öde sandstränderna, eller delta i det stora utbudet av aktiviteter.

Det mest speciella är naturligtvis livet under vattnet, och på Lizard Island kan du både snorkla och dyka för att se de många färgrika fiskarna och korallerna – kanske träffar du också på en av de stora sköldpaddorna!

 

Tillbringa de sista dagarna i vackra Sydney.Tillbringa de sista dagarna i vackra Sydney.


Sista stoppet på resan är storstaden Sydney, där ni bor på Park Hyatt Sydney, ett fashionabelt hotell som kanske har det bästa läget i hela Sydney. Från hotellet har man en fantastisk utsikt mot operahuset och Sydney Harbour. Gå på en föreställning i operahuset, besök en av stadens många stränder och inta en måltid på någon av de nyskapande restaurangerna som Sydney har.

Efter vistelsen i Sydney reser ni hem igen i business class via Dubai till Stockholm. Emirates chaufförservice kör dig hela vägen hem igen efter ankomst till Stockholm (inom en radie av 60 km).Resfakta

kart

Standard: priskategori 5

Pris per person när två reser tillsammans i ekonomiklass:
från 110 000 kr

Pris per person när två reser tillsammans i business class:
från 138 000 kr

Pris per person när två reser tillsammans i first class:
från 157 000 kr

Priset inkluderar:

 • Flyg Stockholm-Australien t/r i business class med Emirates
 • Inrikesflyg i ekonomiklass mellan Adelaide-Ayers Rock-Cairns-Sydney
 • Flygresa Adelaide-Kangaroo Island t/r
 • Flygresa Cairns-Lizard Island t/r
 • Flygskatter och bränsletillägg
 • 3 nätter på Mayfair Hotel i Adelaide
 • 2 nätter på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island
 • 2 nätter på Longitude 131 i Ayers Rock
 • 1 natt på Shangri-La Hotel The Marina Cairns
 • 3 nätter på Lizard Island Resort
 • 3 nätter på Park Hyatt i Sydney
 • Många måltider och utflykter är inkluderade
 • Transfer mellan flygplats och hotell
 • Turistvisum till Australien

Resan kan utvidgas. Stopp i Dubai tillåtet i båda riktningarna.

Kontakta oss för mer information och bokning »

Turkod: 57771


Klicka för att se video från Southern Ocean Lodge och Kangaroo Island:

Klicka för att se video från Longitude 131 och Uluru:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor