Hotell i övriga New South Wales

nsw s 08 New South Wales har mycket att bjuda på utanför de vanliga turistområdena runt storstaden Sydney.

Ett par timmar västerut ligger den vackra, skogsbeklädda bergskedjan Blue Mountains, och längre västerut de stora jordbruks- och fårfarmerna. I söder ligger New South Wales "outback" med gruv- och konstnärsstaden Broken Hill, och i norr ligger höglandet New England med flera vindistrikt. Mest populärtt är nog ändå delstatens kustlinje, med en rad små semesterorter med kilometerlånga sandstränder och stora surfvågor.

Utbudet av hotellrum runt om i New South Wales är stort och varierat och det kan vara svårt att hitta rätt bland alla erbjudanden. Vi kan erbjuda allt från enkel standard till den bästa lyxen. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar med säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på hotell i övriga New South Wales.

Kontakta oss för ett förslag och aktuella priser.

Paperbark Camp

goglampingblogI vacker natur vid Currambene Creek i närheten av Jervis Bay ligger Paperbark Camp som består av lyxiga safaritält placerade i naturen. I närområdet finns flera nationalparker och orörda stränder. Området har ett rikt djurliv och det finns många vandringsleder.

Prisklass:priskategori 3

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa

wolgan s 01

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa är av Australiens finaste resorter med ett perfekt läge i de spektakulära Blue Mountains, lite över en timmes med bil från Sydney.

Detta är en av de mest kända och bäst besökta nationalparkerna i delstaten New South Wales. Naturen är fantastisk och utsikten utöver parken från de otaliga utsiktspunkterna måste bara upplevas.

Prisklass: priskategori 5

Capella Lodge, Lord Howe Island

capellalodge pool Capella Lodge ligger på den avsides belägna södra delen av världsarvslistade Lord Howe Island. Med sin spektakulära och vackra utsikt mot havet, lagunen och bergen är Capella Lodge mycket omtyckt av gäster som vill ha en elegant och sofistikerad tillflyktsort.

Med sviter som är individuellt inredda i modern stil, personlig service och ett utmärkt kök är detta en unik och exklusiv Lord Howe upplevelse. 

Prisklass:priskategori 5

The Byron on Byron

byronatbyron exteriorByron Bay är ett mycket populärt semestermål både för turister och för australiensarna själva. Klimatet är bra och stränderna fantastiska. Här finns stränder för både surfare och de som vill bada och simma.

Prisklass:priskategori 3

Friday on the Beach

friday on the beach sid 22Ett litet trevligt mellanklass hotell vid stranden i populära Byron Bay och med endast ett par minuters promenad till huvudgatan i Byron med många caféer och restauranger. Det finns stränder för både simning och surfing. 19 stora rum, dusch, luftkonditionering, parkering, BBQ område. Hotellet är rökfritt. 

Byron Bay ligger 175 km söder om Brisbane Airport (ca 2,5 timmar med bil).

Prisklass: priskategori 3

Rydges Port Macquarie

rydges port maquarie sid 22Ett förstaklass hotell med fantastiskt läge på New South Wales vackra kust, beläget vid vattenbrynet och med utsikt över Hasting River. Nära till centrum med gallerier, butiker och kulturevenemang. Det finns stränder för både simning och surfing.

123 rum, alla rymliga och modernt inredda, luftkonditionering, restaurang, pool. Hotellet är rökfritt. 

Port Macquarie ligger 384 km norr om Sydney (ca 5 timmar med bil).

Prisklass: priskategori 2

Hunter Resort

hunter resort sid 22 croppedI hjärtat av vindistriktet Hunter Valley ligger denna trevliga och omtyckta resort i ett lugnt och stilla område. Här finns ett eget bryggeri och vingård. Möjlighet finns att ta del av resortens vin- och matlagningskola, vinprovning eller göra en guidad rundtur på vingården.

35 rum, individuellt inredda och olika kategorier, luftkonditionering, restaurang, café, pool. 

Hunter Valley ligger 165 km norr om Sydney (ca 2 timmar med bil).

Prisklass: priskategori 3

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor