Lady Elliott Island Eco Retreat

Helt i söder på Stora Barriärrevet ligger Lady Elliot Island, och hit man åka om man vill ha en helt speciell upplevelse. Många anser att detta är den bäst bevarade delen av revet, med kanske det rikaste livet av fisk och koraller.

s31 lady e 3

s31 lady e 1För att komma till Lady Elliot Island måste man flyga - från Brisbande, Gold Coast, Bundaberg eller Hervey Bay. Den sistnämnda ligger närmast och härifrån tar det ca. 50 minuter med litet flygplan. Flygturen är en fantastisk upplevelse i sig själv, då man flyger över korallrevet och många småöar. Landningsbanan går från den ena sidan av ön till den andra, så Lady Elliot Island är med andra ord ingen stor ö. Det att ön är liten bidrar till att göra upplevelsen här ännu mer speciell.Pris för flyg t/r per vuxen från Hervey Bay är fr. 2045 kr.

Lady Elliot Island Eco Resort håller en 3-stjärnig standard. Här finns olika rumstyper från permanenta tält utan privat wc/dusch till 2 sovrums lägenheter med luftkonditionering och plats till 4 personer. Vi rekommenderar att man väljer en komfortabel övernattning, men för många är det att övernatta i tält något som gör vistelsen ännu mer speciell.

s31 lady e 2Oavsett - man reser inte till Lady Elliot Island för att tillbringa tid på rummet. Här är det utomhusaktiviteter som gäller. Hela ön är omringad av korallrev och man går rakt ut från stranden i vattnet för att bada, snorkla eller dyka. Livet under vattnet är en fantastisk upplevelse. Detta är verkligen ett paradis för dem som tycker om att vara under vattnet - även de som inte känner sig bekväma med en dykarmask och snorkel har svårt att slita sig från att betrakta livet under vattnet.

Prisklass: priskategori 5

 

Kontakta oss för mer information och beställning »

 


Klicka för större bilder:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor