Kör själv

UluruAtt köra själv är ett mycket bra sätt att uppleva Australien på!Du kan komma dit du vill, utan att behöva planera dagarna i detalj. Outback, regnskog och småbyar upplevs på ett annat sätt när du kan ta den tid du behöver. Ät på de lokala matställena och prata med lokalbefolkningen. Se kängurur hoppa längs vägen och koalor klättra i träden. Varför inte hyra en 4WD, ta med tält och sovsäck och göra en exotisk resa ut i "bushen"?

Du har full frihet att uppleva den vackra naturen i eget tempo och kan själv välja var du vill stanna en dag extra eller mer. Australien har bra vägar och campingplatserna påminner mest om resorter med swimmingpool och all möjlig komfort.

Alternativen är många - alltifrån korta turer på ett par dagar till längre turer som sträcker sig över flera veckor. Här hittar du förslag som täcker flera områden i Australien. Men har du andra önskemål är det bara att kontakta oss!

Priserna kan ändra sig och ger dig endast en idé om vad de olika turena kostar. För att få en detaljerad offert bör du kontakta oss. Kom ihåg att du också kan lägga upp turen som du själv vill, eller så kan du ändra och förlänga reseförslagen nedan.

Australiens kontraster

18 dagar

phillip island penguin parade penguins plus

Upplev det bästa av Kangaroo Island, the Red Centre och Melbourne. På denna resa får du uppleva det unika djurlivet, den röda ödemarken och urbana storstäder. 

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 47 495 kr

Från Darwin till Adelaide i bil

004556-786

Denna resa tar dig från norr till söder genom centrala Australien, och har fokus på stora naturupplevelser, aboriginsk kultur och livets goda i det välkända vindistriktet Barossa Valley. 

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 31 295 kr

South Australia och Victoria i husbil

Great Ocean Road 01Startpaket - 14 dagar

Australien är ett land som det går utmärkt att resa runt med husbil i. Vägarna är bra och campingplatserna håller hög standard. I detta reseförslag har vi kombinerat husbil från Melbourne till Adelaide med några dagar på hotell.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 24 295 kr

Nationalparker, mat och vin

28445 En kombinationsresa där ni får uppleva den orörda naturen i Northern Territory innan ni fortsätter till Victoria och South Australia för fantastiska mat- och vinupplevelser.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 49 995 kr

Storstad, husbil och naturupplevelser

14 dagar i Northern Territory och Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03

I detta reseförslag har vi kombinerat naturupplevelser i Northern Territory med några dagar i Melbourne. Resan avslutas med att ni på egen hand upplever allt som Victoria har att erbjuda i en husbil. 

Pris per person när två reser tillsammans:
från 33 995 kr

Äventyr med husbil genom 3 delstater

ayers rock 01Detta reseförslag tar dig från norr till söder genom delstaterna Northern Territory, South Australia och Victoria i husbil. Under resans lopp har ni möjlighet att besöka ikoner så som Darwin, Kakadu Nationalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Philip Island, Great Ocean Road samt Barossa Valley och Adelaide.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 32 395 kr

Pris per person när fyra reser tillsammans: 
från 25 895 kr

Med husbil från norr till söder

22401 364Australien är ett land som passar utmärkt för att resa runt i med husbil. Vägarna är bra och campingplatserna påminner mest om resorter med simbassänger och all möjlig komfort. Detta reseförslag består av två veckor med i husbil i det spännande Northern Territory.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 23.995 kr

Sydney till Melbourne

nsw s 07Småturer med hyrbil - 6 dagar/5 nätter

Upplev den vackra kusten mellan storstäderna Sydney och Melbourne.

Priser per person i dubbelrum:
från 5.305 kr, inklusive bil och hotell.

Husbil i Victoria och New South Wales

dnsw1182074 c14 dagar

Njut av friheten i Australien med husbil! För många är husbil det bästa sättet att uppleva Australien på. Campingplatserna håller generellt en hög kvalitet med många faciliteter och de flesta har ett bra läge. Husbil är ett bra alternativ för par, familjer och vänner som reser tillsammans.

Pris per person när ni reser tillsammans:
- 2 vuxna: från 23.280 kr
- 4 vuxna: från 19.915 kr
- 2 vuxna/2 barn: från 18.785 kr

I husbil från Melbourne till Sydney

1055540Victoria och New South Wales - 14 dagar

Australien är ett land som passar utmärkt för husbil. Vägarna är bra och campingplatserna påminner mest om resorter och har många faciliteter. Med husbil har ni full frihet att själva välja vilka platser ni vill besöka och hur länge ni stannar.

Pris per person när ni reser tillsammans:
- 2 vuxna: från 19 000 kr
- 4 vuxna: från 18 750 kr
- 2 vuxna/2 barn: från 17 735 kr

Phillip Island, Yarra Valley & Mornington Peninsula

Delstaten Victoria har mycket att erbjuda besökaren och då särskilt sitt unika djurliv och vackra och omväxlande natur. Ett område som inte är så välkänt ännu är området sydöst om Melbourne med den omtyckta och vackra nationalparken Wilsons Promontory National park.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor