Lengre turer

cradle mountain 2En arrangerad tur med engelsktalande guide är för många ett bra alternativ till turer på egen hand, antingen man reser runt själv eller om man är flera som reser tillsammans. Man lär känna andra resenärer från många olika länder och upplever den australiska vänligheten, med världens trevligaste guider och chaufförer. Du upplever alla sevärdheter - även de som ännu inte finns beskrivna i resehandböckerna. Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Alternativen är många - alltifrån korta turer på ett par dagar till längre turer som sträcker sig över flera veckor. På dessa sidor finns några exempel på turer som vi rekommenderar.

Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer, ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.

fraser island 5

14 dagar:
Tropical Discovery

Följ med på en fantastisk tur längs Australiens östkust. Queensland är är mitt i prick om du vill komma i närkontakt med en unik och spektakulär natur.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 36.095

Läs mer...

peppers seaport

12 dagar:
Tasmanian Spectacular

En 12 dagars tur där du får uppleva det viktigaste av fantastiska Tasmanien. Här ligger små turiststäder på rad längs med kusten, gamla gruv- och valfångstsamhällen där det endast är liv under högsäsongen.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 31.425

Läs mer...

Vill du se vad vi kan erbjuda för dagsturer och utflykter i Australien? Klicka her


instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor