Campingturer i telt

camping 1En arrangerad tur med engelsktalande guide är för många ett bra alternativ till turer på egen hand, antingen man reser runt själv eller om man är flera som reser tillsammans. Man lär känna andra resenärer från många olika länder och upplever den australiska vänligheten, med världens trevligaste guider och chaufförer. Du upplever alla sevärdheter - även de som ännu inte finns beskrivna i resehandböckerna. Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Alternativen är många - alltifrån korta turer på ett par dagar till längre turer som sträcker sig över flera veckor. På dessa sidor finns några exempel på turer som vi rekommenderar.

Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer, ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.

kings canyon 4

3 dagar:
4WD Uluru Safari in Style

Denna tur arrangeras av Adventure Tours och vi rekommenderar den för dig som vill uppleva Red Centre med Uluru och Kings Canyon på safarivis.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 5.805

Läs mer...

litchfield 3

3 dagar:
4WD Kakadu & Litchfield

Turen arrangeras av Adventure Tours och vi rekommenderar denna guidade safari tur på 3 dagar och 2 nätter till Kakadu och Liltchfield, två av de mest kända nationalparkerna söder om Darwin.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 4.050

Läs mer...

safari 1

5 dagar:
Top End Safari

Tillsammans med Adventure Tours kan vi rekommendera denna guidade tur på 5 dagar och 4 nätter till Kakadu, Litchfield och Katherine Gorge.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 6.715

Läs mer...

Vill du se vad vi kan erbjuda för dagsturer och utflykter i Australien? Klicka her


instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor