Guidade flerdagsturer

GuideEn arrangerad tur med engelsktalande guide är för många ett bra alternativ till turer på egen hand, antingen man reser runt själv eller om man är flera som reser tillsammans. Man lär känna andra resenärer från många olika länder och upplever den australiska vänligheten, med världens trevligaste guider och chaufförer. Du upplever alla sevärdheter - även de som ännu inte finns beskrivna i resehandböckerna. Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Alternativen är många - alltifrån korta turer på ett par dagar till längre turer som sträcker sig över flera veckor. På dessa sidor finns några exempel på turer som vi rekommenderar.

Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer, ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.


Korta turer

   
blue mountains 5

4 dagar:
Sydney & Blue Mountains

På denna 4 dagars tur får du uppleva de mest kända platserna i storstaden Sydney och även besöka den vackra bergskedjan Blue Mountains.

Per person i dubbelrum: från kr. 5.470

Läs mer...

twelve apostels 2

4 dagar:
Melbourne & Great Ocean Road

På denna 4 dagars utflyktfår du uppleva de mest kända platserna i storstaden Melbourne samt se en del av den vackra kustvägen Great Ocean Road.

Per person i dubbelrum: från kr. 5.320

Läs mer...

uluru 3

3 dagar:
Uluru & Kings Canyon

En 3-dagars tur där du får uppleva det viktigaste av Australiens "Red Center". Det torra ökenområdet mitt i Australien är ett unikt område med några av de mest färgrika och orörda platser du kan tänka dig.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 6.610

Läs mer...

outback 2

6 dagar:
Red Centre Discovery

En 6-dagars tur som ger dig en god inklick i Australiens röda centrum. Röd ökensand, gröna buskar och blå himmel.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 15.075

Läs mer...

lamington 4

5 dagar:
Island & Rainforest Resort

Följ med till Stradbroke Island, en ö utanför Australiens Gold Coast där mycket av den ursprungliga floran och faunan finns bevarad.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 6.980

Läs mer...

arnhem land 1

3 dagar:
Kakadu & Arnhem Land

En 3-dagars tur som ger dig inblick i Australia Top End. Tät regnskog, lodrätta bergväggar med brusande forsar och en fantastisk flora och fauna.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 6.195

Läs mer...

katherine gorge 2

3 dagar:
Kakadu & Katherine

En 3-dagars tur där du får uppleva det viktigaste i Australias Top End. Tät regnskog, lodrätta bergväggar och brusande forsar, långa floder och en fantastisk flora och fauna.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 6.710

Läs mer...

kangaroo island 4

3 dagar:
Kangaroo Island Natural Wonders

På denna 3-dagars tur får vi närkontakt med mycket av Australiens ursprungliga flora och fauna. Kangaroo Island har inte så många inplanterade djurarter, något som gjort att många inhemska arter eller de som är utrotningshotade i Australien finns här.

Pris per person i dubbelrum: Kontakta oss

Läs mer...

perth 1

5 dagar:
Ikoner i Western Australia

Res längs med Western Australias kust för att uppleva delfiner i Monkey Mia, Ningaloo Reef, de slående röda skrevorna i Kalbarri och otroliga Pinnacle Desert..

Pris per person i dubbelrum: från kr. 12.860

Läs mer...

bungle bungle 2

3 dagar:
Bungle Bungle & Geikie Gorge

Berömda Geikie Gorge ligger på kort avstånd från Broome och turen inkluderar två övernattningar i Bungle Bungle Ranger och Geikie Gorge.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 8.840

Läs mer...

hobart 3

3 dagar:
Tassie Stopover

En 3-dagars tur där du får uppleva delar av fantastiska Tasmanien. Här ligger de små turiststäderna på rad längs med kusten, och även gamla gruv- och valfångstsamhällen där det endast är liv i högsäsongen.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 9.260

Läs mer...

cradle mountain 3

6 dagar:
Taste of Tasmania

Utforska kontrasterna på Tasmaniens väst- och östkust. Du kommer att bli överraskad av det vilda landskapet, gamla skogar, höga bergstoppar, vackra stränder och historien.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 6.970

Läs mer...

Längre turer

   
fraser island 5

14 dagar:
Tropical Discovery

Följ med på en fantastisk tur längs Australiens östkust. Queensland är är mitt i prick om du vill komma i närkontakt med en unik och spektakulär natur.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 36.095

Läs mer...

peppers seaport

12 dagar:
Tasmanian Spectacular

En 12 dagars tur där du får uppleva det viktigaste av fantastiska Tasmanien. Här ligger små turiststäder på rad längs med kusten, gamla gruv- och valfångstsamhällen där det endast är liv under högsäsongen.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 31.425

Läs mer...

Campingturer i tält

   
kings canyon 4

3 dagar:
4WD Uluru Safari in Style

Denna tur arrangeras av Adventure Tours och vi rekommenderar den för dig som vill uppleva Red Centre med Uluru och Kings Canyon på safarivis.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 5.805

Läs mer...

litchfield 3

3 dagar:
4WD Kakadu & Litchfield

Turen arrangeras av Adventure Tours och vi rekommenderar denna guidade safari tur på 3 dagar och 2 nätter till Kakadu och Liltchfield, två av de mest kända nationalparkerna söder om Darwin.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 4.050

Läs mer...

safari 1

5 dagar:
Top End Safari

Tillsammans med Adventure Tours kan vi rekommendera denna guidade tur på 5 dagar och 4 nätter till Kakadu, Litchfield och Katherine Gorge.

Pris per person i dubbelrum: från kr. 6.715

Läs mer...

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor